Cafè de Kenya: Característiques i beneficis

Kenya, situada en l’est d’Àfrica, és coneguda pels seus paisatges impressionants, la seva rica cultura i, per descomptat, el seu cafè excepcional. El cafè kenià és apreciat a tot el món pel seu sabor distintiu, cos complet i acidesa brillant. Però, què fa que el cafè de Kenya sigui tan especial?

 

Característiques del cafè de Kenya

 Sabor i aroma

El cafè de Kenya és conegut pel seu perfil de sabor complex i vibrant. Sovint presenta notes de fruites cítriques, baies i a vegades fins i tot tomàquet. Aquests sabors són complementats per una aroma afruitada i sovint floral, que fa que cada tassa sigui una experiència sensorial única.

Acidesa i cos

Una de les característiques més distintives del cafè kenià és la seva acidesa brillant i sucosa. Aquesta acidesa, combinada amb un cos mitjà a complet, dona com a resultat un cafè equilibrat i refrescant.

 

Procés de rentada

Kenya utilitza principalment el mètode de rentada per a processar els seus grans de cafè. Aquest mètode ressalta l’acidesa del cafè i li dona un sabor més net i definit.

 

Beneficis del cafè de Kenya

Rico en antioxidants

Com tots els cafès, el cafè kenià és una excel·lent font d’antioxidants, que poden ajudar a combatre els radicals lliures en el cos i reduir el risc d’unes certes malalties.

 

Estimulant natural

Encara que el contingut de cafeïna pot variar, el cafè de Kenya, com tots els cafès, actua com un estimulant natural que pot ajudar a augmentar l’energia i la concentració.

 

Suport a l’economia local

En comprar cafè de Kenya, es fa costat directament als agricultors i comunitats kenianes. La indústria del cafè és essencial per a l’economia de Kenya, i en triar cafè kenià, es contribueix al manteniment de milers de famílies.

El Millor Cafè, ara a casa