Cafè de Kenya: Caracteristiques

El cafè de Kenya és molt benvolgut a tot el món per la seva qualitat i característiques distintives. Aquí et presento algunes de les característiques més destacades del cafè de Kenya:

 

Perfil de Sabor Únic

  • Acidesa Brillant: El cafè de Kenya és conegut per la seva acidesa brillant i vivaç, que sovint es descriu com a cítrica o vinosa.
  • Notes Fruiteres: Aquest cafè sovint presenta notes fruiteres prominents, amb sabors que poden recordar a fruites com a groselles, mores o cítrics.
  • os Complet: Malgrat la seva acidesa, el cafè de Kenya també té un cos complet, la qual cosa li dona una sensació en boca rica i satisfactòria.

 

Qualitat dels Grans

  • Grans d’Alta Qualitat: Kenya és coneguda per produir grans de cafè d’alta qualitat, sovint classificats com AA, que és una indicació de la seva grandària i densitat.
  • Procés de Rentada: La majoria del cafè de Kenya es processa mitjançant un mètode de rentada, la qual cosa contribueix al seu perfil de sabor net i brillant.

Cultiu i Producció

  • Altitud: El cafè a Kenya es conrea sovint a altituds elevades, generalment entre 1,400 i 2,100 metres sobre el nivell de la mar. Això contribueix a l’acidesa i complexitat del sabor del cafè.
  • Sòl Volcànic: Les regions cafeteres de Kenya sovint tenen sòls volcànics rics en minerals, la qual cosa pot influir en el perfil de sabor distintiu del cafè.

 

Varietats de Cafè

Varietats Úniques: Kenya és llar d’algunes varietats úniques de cafè, incloent SL28 i SL34, que són conegudes per la seva excel·lent qualitat i perfil de sabor distintiu.
Recerca i desenvolupament: Kenya té una llarga història de recerca i desenvolupament en la indústria del cafè, amb institucions dedicades a millorar la qualitat i resistència de les varietats de cafè.